sakit mata



Hari ni aku tak pegi sekolah . Sakit mata wehh . Hari ni aku aSyik dok blogwalking je . Mana blog yg aku suka aku follow . Haha . Memang takde kerja sungguh . And guess what , hari ni aku baru start buat insta . Haha . Ye aku tahu , memang aku ketinggalan . So what ? Haha . Siyesli bosan . Aku tak tahu nak buat apa . Dah la mata asyik gatal , pedih dan berair je . And guess what . Aku nangis wehh masa titik ubat dalam mata tu . Siyes pedih . Nasib baik satu titik je . Seksa wa cakap luuu . Doakan mata aku cpat sembuh eh ? Gtg .