no idea .


heyy , title kat atas tu sebenarnya takde kaitan langsung pon dengan entry nii . no idea tu sebab memang aku tak tahun nak bagi tajuk apa . hehehe . dan sebenarnya aku pon taktahu nak tulis pasal apa dalam nii .

setelah berkurun lamanya aku tak dating dengan blog bushuk2 ni sebab aku busy . cehh , busy kemendanya sangat lah aku ni . hehe , busy lah kann . sekolah pukul 5 baru balik rumah . malam hadap kerja sekolah yg sampai bila2 pon takkan nak habis . faktor laen pulak sebab line wifi aku teramat amat amat amat amatlah sloww . kalah siput bayi --' so bila siput bayi pon menang jika bertanding dengan line wifi aku , sah2 la aku malas . 

okayy , yg menyebabkan hari ni tangan aku ni gatal2 nak buka benda nii adalahhhhh .......  hahaha . sebenarnya aku selalu bw kat blog ustaz aku . kt dalam tu banyak gak ar dia cite pasal kitaorg . so aku pon rasa teringin pulak nak tulis2 . so aku bukak la . tu jee .

sebenarnya sekarang ni musim peperiksaan . esok aku akan menduduki kertas bahasa arab 1 dan 2 . siyesli aku takot . aku takot yg markah aku turun . pkbs 1 aku dapat 92 . pjbs 1 xpelah soalan senang . lagipun soalan masa tu tak ikut format pon . yg pkbs 2 ni dahla ikut format spm betul2 . naya jee . and i know my ustaz puts a high expectation on me . he seems to challange me because he suspected aku meniru masa ujian lepas . aku tak tiru . tolongg la . as i said , aku tak pandai sangat bahasa arab tahun lepas . so , tentunya ustaz tak sangka aku boleh dapat markah macam tu . bialah orang nak kata markah aku 92 je ponn , bukan tinggi sangat . tapi bagi aku ianya tinggi . okayy , pasal ni aku taknak cakap apa2 . tapi yg pastinya aku memang takut . 

i want to change his perception towards me ! wish me luck guys :) kuatkan semangat aliahh

*susah kalau tak jadi anak murid kesayangan nii . hehe (ni takde kaitan dengan entry di atas po okeii? )