Saya SAYANG Mereka !!

aku sayang mereka ! siapa mereka ? of course la kawan2 aku . siyesli , sayang sangat2 . walaupun selalu je kata benci , tapi takk . sayang sebenarnya . 





tu kawan2 aku masa sekolah rendah . tu gambar masa reunion hari tu . sumpahh , aku rindu gile kenangan masa sekolah rendah dulu . terutama sekali masa darjah 6 . gaduh2 , pastu nangis , pastu baik balik . haha . lucu2 . tapi itu semua kenangan :'D and of course i do miss FAAQIAS gUrLz so muchh :'( rindu sangat kat diorang .
tu la ahli FAAQIAS . semuanya 7 orang . tapi tu muka masa comel2 lagi . sekarang ni dah tak berapa comel dahh . haha . kalau dulu comel , sekarang dah cantik lawa semuanya . tak caya ? meh nak tunjuk .

yang ni Aisyah Sadira . belajar kat SMK(A) Naim Lilbanat :)

budak comel ni Qasrina namanya . dia pon belajar kat SMK Dato Perdana :)

yang ni Ipah . sedang menimba ilmu di MRSM Kota Putra ;)

ni Aisyah Amani . belajar kat SMK(A) Tok Bachok ;)
yang ni Fazlin . dia belajar kat SMK(A) Tok Bachok ;)


berbeza kan semuanya ? sebenarnya aku nak susun ikut turutan . tapi tak boleh pulak . gambar fazlin yang patotnya dup atas sekali jadi duk kat bawah sekali . gambar Atikah Saufi takde . susah sikit nak ambik gambar dengan dia . nati kalau ada aku up la . di sekarang belajar kat MTS Nipah . semuanya tujuh orang . gambar aku tak payah up la kan . menyemak je -,- haha . kitaorang nyanyi sama2 , terkunci dalam tandas sama2 , dan buat sandwic sama2 .

yang tu pulak kawan2 aku kat SMK Dato' Perdana . tu gambar selepas selesai menjawab Bahasa Arab masa PMR . masa ni lah dah FREEDOM ;) jadi tingkatan 3 memang letih . ada kelas dinihari , kelas stayback , kelas cahaya malam , kelas tuisyen hujung minggu , kelas tuisyen D' Perdana , ada bengkel , ada seminardan banyak lagi la . dulu selalu je mengeluh cakap letih la apa la , tapi sekrang rasa rindu pulakk . rindu nak pergi sekolah awal pagi sebab kelas dinihari start pada pukul 7 pagi . rindu kelas cahaya malam sebab boleh makan2 dalam kelas . rindu semualah senang cerita . dan semua tu adalah kenangan :) tu la geng 3 Aked . cikgu selalu pot pet pot pet pasal kelas ni ., nama je kelas nombor satu , tapi perangai bukan nombor satu . hehe . 



tu gambar yang dah jadi collage . aku akan rindu kelas ni pada tahun depan :'D banyak sangat kenangan . kenangan tengok orang kena marah , kenangan aku kena marah . haha . too many memories to be remember . 

yang tu pulak geng Cempaka 19 . thanks sebab hiburkan aku di asrama . aku bersyukur sangat . walaupun tu first time aku masuk asrama , tapi mereka buatkan aku macam yang aku dah biasa dengan asrama . lebih spesifik lagi dorm cempaka 19 . rindu pesta maggi , rindu time kemas bilik , rindu semuanyalah . kat asrama , aku ada kakak , aku ada adik dan aku ada kawan2 yang sentiasa hiburkan aku ;)

and she . yess , she is Aisyah Amani . she is my super-duper best friend forever . and yes , sometimes we have problems , sometimes we fight . sometimes we laugh , sometimes we cry . even though we have defects , we love each other and we always will :)