Orang lain pun ada hati jugak :/


heyy , aku mintak maaf sebab aku tahu apa yang aku cerita tu buat kau sakit hati . aku tak tahu pulak yang kau langsung tanak tahu pasal dia . aku repeat , AKU TAK TAHU ! orang lain pun ada hati kott . bukan kau sorang je . aku tak kesah kau nak marah aku sebab aku tahu memang salah aku . salah aku la kan sebab aku cerita pasal dia dekat kau .

kau nak marah pun marahlah . tapi agak2 la . bahasa kau kasar gile kot . sumpahh , aku terasa sangat dengan kau . kau boleh je guna bahasa yang sopan sikit . kau memang dah banyak kali dah marah aku . tapi aku tak kesah sebab aku tahu kau macam mana . kau marah aku pun bukan marah sangat . tapi malam tu , bahasa memang kasar sangat . 

dan aku terasa sangat2 dengan kau . bila aku cakap aku mintak maaf , kau buat tak tahu je . pastu kau ungkit balik salah aku tu . habis tu kau nak aku buat macam mana lagi ? kau nak aku hantuk kepala kau dengan besi supaya kau boleh lupa balik apa yang aku cerita . kau pun satu . kau dengar je aku cerita samapai la habis . kenapa kau tak tahan masa aku nak start cerita lagi ?

okeyy , kalau kau baca apa yang aku tulis ni , aku nak kau tahu yang aku sayang kau . kau kawan aku . takkan hanya sebab perkara macam tu aku nak benci kau . walau hati aku tersa sangat2 dengan apa yang kau kata , tapi takpe . aku faham kau ;') kau pun selalu jugak tolong aku . terutama sekali time aku takdak kredit . hehe . kau la share kat aku :D thanks bro ;)