Line siput ;p


line siput ? what the ? hehe . sebabnya line internet sekarang sangat la slow . slow giler . dah la slow , giler pulak tu . slow giler la tuu . *ciplak ayat dalam cerita ngangkung :p

oleh yang demikian , aku manjadi semakin malas . (ayat karangan pmr bahasa melayu kertas 2) haha . tapi memang betul pun . okeyy , aku mengaku tahap kesabaran aku tak terlalu tinggi . so , asyik2 dok loading jee , entah bila nak keluar pun tak tahu . ada sekali tu , punyala lama aku tunggu , last2 tak keluar2 . dia keluar page blank je . aii , sakit pulak hati kite ni > <

and , sekarang memang aku jarang gile blogging . kalau on9 fb pon pakai hp je . tak best nak blogging pakai hp .sori kay kalau ada aku tak singgah blog korang balik :> *bajet ramai je yg bw kat blog aku ;P korang jangan marahkan aku , tolonglah marahkan line internet aku . walaupun mama aku dah bayar bil , tapi tetap siput . siput bertingket-tingket ;P

tapi line malam ni okey pulak . tak tahu pulak bakpe ? maybe ramai yang tengah layan Anugerah Skrin kot . so tak ramai yang guna internet . hahah . memandai je aku buat kesimpulan . 

p/s : aku sendiri rasa entry aku malam ni macam erkk gitu . macam ada yang tak kena . tak emphh orang kata . and , aku buat boring ni sebab aku boring . hehehe , takdak idea nak tulis pasai pa . so , line internet jadi mangsa . haha . genite :)