Bila makan YOSS , saya terus ingat kat awak .

Assalamualikum ,

adudu , title kat atas mcam jiwang karat kan ? haha . tapi siyes la . setelah sekian lam aku tak makan biskut YOSS , aku terus ingat kat dia . rindu sangatt . dah hampir 2 tahun lebih tak jumpa dia . kenapa aku rindu dia bila ku makan YOSS ? sebabnya dia suka sangat makan YOSS dulu . dia pernah kasi aku biskut YOSS dia . haha . sweet tak ?? so sweeet . that's why la ku teringat gile2 kat dia masa aku makan YOSS tadi . nak dia ! nak dia ! *gedik loh* haha .

I Miss You #LikeOrangGilak !


aku rindu kau ! kau tahu takk ? tiap2 hari aku tunggu kau text aku . tapi sia2 je sebab kau langsung tak text aku . aku harap kau still ingat aku lagi walaupon dah 2 tahun lbih kita tak jumpa :')

p/s : patotnya aku masukkan gambar aku pegang biskut yoss dalam entri ni . tapi disebabkan memori card aku buat hal , niatku itu tidak kesampaian . sedeh~ ;(

p/s 2 : sori jiwang siket malam ni . huhu , jarang aku nak tulis entri macam ni . XP