Simple Giveaway by NFH

Assalamualaikum , 

nampak banner pink kat atas tuh ? aku join giveaway tuh . kalau ada rezeki , in Sha Allah dapat . kalau tak dapat , takpe . redha je :)

okey , nak join giveaway ni senang je . ada 5 syarat je . 

syarat-2 yang perlu dipatuhi :

2. wajib follow atau like semua page-2 cik sponser . page-2 beliau boleh didapati di sini .
3. buat satu entry yang macam aku buat nih . pastikan entry korang tuh diberi tajuk "Simple Giveaway by NFH" .
4. kemudian korang copy banner kaler pink kat atas tu dan backlink ke entry giveaway ni di blog kak farahuda .
5. letakkan link enrty yang korang buat tu hanya dekat link enrty giveaway ni je . kalau korang letak kat cbox ke atau apa saja yang seangkatan dengannya TIDAK AKAN DITERIMA .

korang tak perlu nak tag sape-2 . korang hanya perlu promote je giveaway ni . hadiah dia pon cun jugakk . hadiah disediakan untuk top refferal dan entry yang menarik . so , harap-2 enrty aku ni menarik la . btw , korang klik je kat banner pink tu kalau berminat untuk join .ga ni terbuka sehingga pukul 10 malam 31 Disember 2012 .

p/s : aku rasakan , kalau korang taknak join ga ni pon korang patut follow blog kak farahuda . cantekk blog dia . pastu ada tutorial , tips , freebies dan sangat menarikk . tak rugi pon follow kan ? sambil-2 dapat upkan followers . xD