Form 3 :')

Assalamualaikum ,

lama aku tak hapdet blog ni kan ? act , aku buat privacy jap . ingt nak edit siket2 , tapi oleh sebab kemalasan mula melanda diri , niat aku tu tak tercapai . huhu .

tadi kan , aku pergi sekolah . nak daftar untuk sesi 2013 . daftar nak masuk sekolah dengan masuk asrama sekali . sampai kat sekolah tu , aku terus pergi kat papan kenyataan . cari punya cari nama aku . lastly jumpa jugakk . alhamdulillah , nama aku ada dalam list 3aked . haha , tak sangka . dan yang paling best lagi , mamat-mamat perfect yang poyo tu dah tak sekelas dengan aku . alhamdulillah . terima kasih ya allah . boleh la aku belajar dengan aman . kuikuikui .

oke , tu je aku nak cite . act banyak lagi yang aku nak cite , tapi malas . haha .