Holiday Is Fun ~

Assalamualaikum .

Holiday is fun !! fun la sgt (tangan ke bahu mata ke atas) . hehe . holiday will be fun without homework . arghhh ! banyak gila kot . oleh disebabkan homework tuh banyak sangat , aku rasa malas nak buat . haha . aku kena buat nota sejarah sampai bab 4 . see ? bab 4 ! dah la ni anti dengan sejarah . meh aku list semua homework aku neh .

PAI - latihan yang ustazah kasih , ada la dalam 10 helai kertas .
BM - sinopsis bab demi bab untuk novel 6:20 .
SEJ - nota samapai bab4 and shortnote untuk semua bab .
GEOG - nota samapai bab4 jugak and shortnote untuk semua bab .

see ? banyak kan ? entah sempat entah tidak nak siapkan tuh . tapi kan , kan , kan ,,,satu pon aku tak sentuh lagi . hehe . masa cuti aku sekarang ni dibazirkan dengan fesbuk , belog , maen fon , tgk tv , baca novel . semasa cuti ni , aku dah 3 kali reread novel Cinta Untuk Sedetik Lagi . best siot . then aku baca novel Rindu Di Kalbu pastu baca sambungan cite tu , novel Merdu Lirik Kasih . firsdt time baca novel rindu di kalbu tuh , memang aku benci la dengan watan Ain Syauqina , sian Azad . then baca novel Merdu Lirik Kasih , Azad ng Sorfina . okey lah , best la jugak . hehe . okay aliah , stop cite pasal novel !

Mungkin aku akan mula buat Holiday Is Fun pada minggu depan . *kot . haha . tapi aku akan buat jugak la . mana tahu kalau2 cikgu nak check ke , yang tahun lepas aku buat cikgu tak check pown . huh >,< . mungkin aku akan buat shortnote je . haha , tu sebagai langkah berjaga jaga . bak kata ayah su aku , future will come, prepare for it. yeah . akan ku semat kata2 itu ke dalam otakku ini . huaa .